Andre

Vask av Arbeidstøy:- Alt arbeidstøy må vaskes. En god avtale om rengjøring av arbeidstøyet er en av de viktigste kriterier for trivsel på arbeidsplassen. Vi kan tilby vask av arbeidstøy samt vask av sengetøy og håndklær for alle typer brukere.

Matteutleie: – Som totalleverandør av renholdtjeneseter tilbyr vi matteutleie. Vi skifter ut skitne gulvmatter med rene matter i dine lokaler når det trengs. Vi benytter kun matter fra anerkjente og fremstående leverandører med fokus på kvalitet.

Å bruke matter i inngangspartiet er den billigste investeringen du gjør for å holde lokale rene. Det er lurt å hindre fukt og smuss å komme inne, enn å fjerne det. Vi tar en befaring for at du skal få riktig frekvens og størrelse på mattene, og derfor spare penger. Ved å tilpasse mattene i forhold til inngangspartiet, oppnår du et penere og mer ryddig inntrykk.

Godt vedlikehold er avgjørende for å opprettholde verdier i bygning. Eiendomstjenester er derfor en fornuftig og lønnsom investering.  Det er med på å øke trivselen og tryggheten på eiendommene.